| Květen 2012 | ||||||
|---|---|---|---|---|---|---|
| Po | Út | St | Čt | Pá | So | Ne |
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | |
| 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
| 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |
| 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 |
| 28 | 29 | 30 | 31 | |||
Reklama:
Fórum
2011-12-07 17:07:23
Amerika 20-22.2012
Tak tedy rok se s rokem sešel bla bla bla.. prostě víkend 20-22.1.2012 je zamluven pro nás.....tedy běžky, účty nápady atd atd doprava nejlépe nějakým offroadem v dechtupyčo, neb břichoplazy budou potřebovat řetazy... nezapomeňte, pálky na stolní tenis,spacáky,sandále, něco dobrého pro majera ......
Chata+led zezelin - zajistí Majer
Basy - Předseda + mr.Pitrečio
Pinponkový durnaj - PPP
kdyby hořelo - otec roku Durdis
Rygi - opravdu ale opravdu bez děvčete Gina samo vstup povolony
Hynas - msrti účetní
Vilda - startovací kabely .... známe fordy
Mates - dopravce z údolí.....
Určeno pro členy VBT + jejich příznivce dle dohody.....
P.S a doufám že někdo vrátí ten můj rukáv...
Chata+led zezelin - zajistí Majer
Basy - Předseda + mr.Pitrečio
Pinponkový durnaj - PPP
kdyby hořelo - otec roku Durdis
Rygi - opravdu ale opravdu bez děvčete Gina samo vstup povolony
Hynas - msrti účetní
Vilda - startovací kabely .... známe fordy
Mates - dopravce z údolí.....
Určeno pro členy VBT + jejich příznivce dle dohody.....
P.S a doufám že někdo vrátí ten můj rukáv...
2011-12-08 14:05:53
Vážení přátelé ANO, já bych se toho nebál. Vhodné a úcty hodné aparáty probereme spolu s Řepou. Trénujte, bo bez trenirovky nět čempiona 

2011-12-15 15:10:15
dobrá rada nad zlato : http://www.novinky.cz/zena/252938-tatou-znovu-po-padesatce-proc-ne.html
2011-12-15 17:24:53
Zajímavý tatínek na třídní schůzce v sedmdesáti letech
.A v dnešní uspěchané době aby si hned našla mladšího,pokud se již dožije jeho dospělosti a finančně zajistit
2011-12-17 16:11:58
kucííí,přijedu v sobotu ráno,v pátek sloužím vlasi,tak jestli někdo jede taky až v sobotu,tak se rád svezu,nebo vezmu svým vozem
2012-01-11 20:01:57
musím se omluvit,ale z osobních a rodinných záležitostí a pracovního zaneprázdnění se této týmové akce nezúčastním.
2012-01-12 19:04:06
Přátelé,
neboť se mecheche na Emerice (a přitom nezaznamenávám všeobecné veselí...) nezadržitelně blíží a Majer coby zásobovací důstojník jasně vznesl svůj názor, tak já (Hyhy29), coby pokladník a současně jako zajišťovatel pitného režimu nabízím (a zároveň navrhuji (jako člen výkonného výboru, tj. jednotřetinový majitel VBT úhradu piva z financí VBT)) v rámci pičího lístku následující:
- Svijany Máz 11, 30/50 (kubatura bečiček)
- Svijany Rytíř 12, 30/50
- Svijany Kníže 13, 30/50
- Svijany Baron(em jsem tu jááá) 16, 30 (můůůj oblíbený=nicméně rychlá semeret, P.S: vynechej "e").
Vzhledem k tomu, že netuším, jak VELKÉ osazenstvo Emeriky se plánuje, navrhuju, že sám zařídím pibo a elektriku k tomu nutnou v kvantitě 50 litrů (tj. 100 piv). Páč budu přítomen jen z pátku do soboty předpokládám, že bude stačit...
Nicméně jsem hlava otevřená, nápady na kubaturu piba a velikost tanku uvádějte níže, nebo užiji sám sobě vlastních empirických podob pibního násovství. :o)
Nuže?
neboť se mecheche na Emerice (a přitom nezaznamenávám všeobecné veselí...) nezadržitelně blíží a Majer coby zásobovací důstojník jasně vznesl svůj názor, tak já (Hyhy29), coby pokladník a současně jako zajišťovatel pitného režimu nabízím (a zároveň navrhuji (jako člen výkonného výboru, tj. jednotřetinový majitel VBT úhradu piva z financí VBT)) v rámci pičího lístku následující:
- Svijany Máz 11, 30/50 (kubatura bečiček)
- Svijany Rytíř 12, 30/50
- Svijany Kníže 13, 30/50
- Svijany Baron(em jsem tu jááá) 16, 30 (můůůj oblíbený=nicméně rychlá semeret, P.S: vynechej "e").
Vzhledem k tomu, že netuším, jak VELKÉ osazenstvo Emeriky se plánuje, navrhuju, že sám zařídím pibo a elektriku k tomu nutnou v kvantitě 50 litrů (tj. 100 piv). Páč budu přítomen jen z pátku do soboty předpokládám, že bude stačit...
Nicméně jsem hlava otevřená, nápady na kubaturu piba a velikost tanku uvádějte níže, nebo užiji sám sobě vlastních empirických podob pibního násovství. :o)
Nuže?
2012-01-13 09:26:03
s ohledem na to že všecko začíná i končí bych byl asi pro u 11nástku i když mi to trhá srdce ..... neb když vzpomenu na kněžnu ej mňam...... tedy za mne jsou poživatelné vsecky svijany. Co se týče množsví tak 50tku to je myslím dobá volba ... 
2012-01-13 09:27:58
....dále bych upozornil at nezapomenete nějaké ty dobroty pro majera , jako nakládaný hermelín, pečené koleno, brambůrky Hobža, kozí rohy , šunkofleky.. atak dále atak dále a estli napadne to bilé svinstvo tak nezapomente na bhny ....pospa raději dvoje 
2012-01-13 14:15:23
Se slzou v oku Vám oznamuji,že valné hromady na Americe se z rodiných důvodů letos nezůčastním
2012-01-13 20:17:43
já už se nestačím divit ... jen mu napíšu že to je bez děvčete a už nejede ... ještě že se to dozvěděl tak pozdě že je ta amerika .. ach jo
2012-01-14 15:03:12
Osobně ze zkušenosti jsem pro MAXIMÁLNĚ 11ku Máz, vyšší voltáž paliva bude mít za následek zvýšenou mortalitu posádky, pakliže se k tomu ještě budou přidávat aditiva kvůli zadření. Prsoň
2012-01-16 06:36:32
sláva, sněží, padá snížek bílý, pojedeme na běhnách na Americe za malinkou chvíli...
2012-01-16 07:47:33
jj jo běhny sebou jupá to bude ale sportovní fíkend :-) 
pospo prosím tě hlavně nafasuj ty špunty do uší ......neb jak začne předseda milovat Basy tak nám prasknou kebule :-)
pospo prosím tě hlavně nafasuj ty špunty do uší ......neb jak začne předseda milovat Basy tak nám prasknou kebule :-)
2012-01-16 11:40:58
Doprava :Dracula - Majer +Předseda+japaratura + běhny a cokoliv....
Berla : Pietručijo + Pietručijo
Nocležna: Hynas
Fordem tam vlakem Zpátky : Vidla
Autocopřejedecokoliv:Pospa
Dudimobil: Dudis
a Dál ?
Berla : Pietručijo + Pietručijo
Nocležna: Hynas
Fordem tam vlakem Zpátky : Vidla
Autocopřejedecokoliv:Pospa
Dudimobil: Dudis
a Dál ?
2012-01-17 07:45:22
nepletu li se tak má Přededa narozeniny...Kuwa 35jáhrů a to se oslaví a né že néééé tak jsem zvědav s čím se předseda vytáhne ... což ? nějaké pečené masíčko , k temu nějaké dobrý mok ? což ?a dort ve tvaru rozvaděče ?
tak velká gratulace bajkere v depositu
2012-01-17 20:11:36
tak jsem se na tu ameriku těšil az jsem se s toho nachladil .. tak radeji více rumu caje a medu kurnik šhopa
2012-01-18 10:22:07
To je jasné, ne? Dotaz na Řepu - mám vzít nějaké záložní aparáty (cd player), nebo budu jen zvukařem a měničem cd?

2012-01-19 06:45:47
....už je asi pozdě ale mohli jsme udělat nějaké společné gulášek či bramboráky nebo tak něco co vy na to ?? 
mno hlavně rum do čaja noci buou chladné ......
mno hlavně rum do čaja noci buou chladné ......
2012-01-19 08:07:18
Pakliže někdo bude mít nápad na společné občerstvení, nechť suroviny nakoupí, bude mu proplaceno z financí VBT. Jelikož budu přítomen jen do sobotního rána, zařizuju jen pivo, páč neznám chutě přítomných soudruhů (možno guláš, možno placky, možno pečené kuřata, steaky, uzené kolena atd.). Jen se musí najít někdo, kdo se o to postará...jinak budete žrat jen křupky a špek. 
2012-01-19 10:00:37
společné jídlo je dobrý nápad, navrhuji na pátek halušky s brynzou a špekem, na sobotu kuře, co vy na to???
jsem schopen to dnes zajistit a zítra dovézt
jsem schopen to dnes zajistit a zítra dovézt
2012-01-19 10:30:09
Souhlas Vildo, nakup to, dostaneš proplaceno a současně to můžeš i uvařit.
Jsi rád, viď?
2012-01-19 11:13:59
vejborné jak ti mladí svobodní kluci mají čas i chuť,.. tedy odsouhlašeno ... 
budem žrať, bumbať řikat kurva a užívat si led zzeezzeliny jak cyp jupaéééé
....kdo chce at si veme nějakou tu flashcku a dovolím mu milosrdně nakouknout do mého hudebního archívu .....
budem žrať, bumbať řikat kurva a užívat si led zzeezzeliny jak cyp jupaéééé
....kdo chce at si veme nějakou tu flashcku a dovolím mu milosrdně nakouknout do mého hudebního archívu .....
2012-01-20 07:00:06
pánové, k těm kuřatům na sobotu zajistím i chleba, okurky atd...nemusíte mít obavy
2012-01-20 08:01:20
Catering Novotný
...určitě na jedničku. A dostanu sobotní výslužku?...že bych si s sebou vzal jídlonosič. 
2012-01-20 08:50:19
výslužku ? leda kopanec opustit nás v nejlepším
se budu dneska muset moc snažit aby ses nabažil dostatečně hudbou....
se budu dneska muset moc snažit aby ses nabažil dostatečně hudbou....
2012-01-20 12:59:09
Za sympatizanty z jižní frakce posílám oslavnou zdravici s přáním mnoha úspěchů (případně i sportovních) v nadcházejícím roce.
Rošťák
Rošťák
2012-01-23 09:33:45
Tedy bychom to nějak shrněžme
Jsem přesvědčen že se to povedlo na 100%.....¨
Vyjádření díků.... Hynaskovi za výborně připravené podklady,a Svijany
Pospa: matematická génius,jeho vzorec pro platby,SONY forever
Vilda: sportovec kuchař
zpěvák
Traserek ... díky díky díky
Dudis: hasiči jdou každy se svou stříkačkou toť song hodný Ameriky
Předseda..... tuž kdo byl ten slyšel, cítil,řepo díky byl to zážitek jako CYP"