| Květen 2012 | ||||||
|---|---|---|---|---|---|---|
| Po | Út | St | Čt | Pá | So | Ne |
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | |
| 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
| 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |
| 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 |
| 28 | 29 | 30 | 31 | |||
Reklama:
Fórum
2009-02-19 15:15:18
VELO CAMP - VŠEM ÚČASTNÍKŮM!!!
Lidi POZOR!!!
Dneska jsem mluvil s Hronzou z Vela a je nejvyšší čas zaplatit VeloCamp. Sruby jsou dávno vyprodané (cca tři dny po zahájení akce), takže zbývá už "jenom" hotel za cenu Kč 2450,--.
Přihlášení jsou:
Řepa + Užovka
Dudis
Trasér
Rygi + jeho děvče
Hynas.
Potřebuju, abyste mě co nejdřív kontaktovali a řekli mi, jak mi dáte prachy, abych to mohl honem zaplatit! Tohle je povinné pro všecky výše uvedené, nemůžeme si dovolit na někoho čekat týden. Pokud tohle přečtete, cvičně zavolejte i ostatním, ať se to co nejdřív každý dozví. Díky!!!! :o)
Dneska jsem mluvil s Hronzou z Vela a je nejvyšší čas zaplatit VeloCamp. Sruby jsou dávno vyprodané (cca tři dny po zahájení akce), takže zbývá už "jenom" hotel za cenu Kč 2450,--.
Přihlášení jsou:
Řepa + Užovka
Dudis
Trasér
Rygi + jeho děvče
Hynas.
Potřebuju, abyste mě co nejdřív kontaktovali a řekli mi, jak mi dáte prachy, abych to mohl honem zaplatit! Tohle je povinné pro všecky výše uvedené, nemůžeme si dovolit na někoho čekat týden. Pokud tohle přečtete, cvičně zavolejte i ostatním, ať se to co nejdřív každý dozví. Díky!!!! :o)
2009-02-19 15:23:41
Doobjednán Mici.
Přátelé, v pondělí chci každopádně poslat peníze naráz za všecky...do té mi zavolejte a domluvte si se mnou předání peněz do ruky nebo pošlete na můj účet:
160835517/0300
2450,-- kaček za jeden kus (čili osobu).
Přátelé, v pondělí chci každopádně poslat peníze naráz za všecky...do té mi zavolejte a domluvte si se mnou předání peněz do ruky nebo pošlete na můj účet:
160835517/0300
2450,-- kaček za jeden kus (čili osobu).
2009-02-20 07:06:34
Hodná majinká micinka. 
Tady jde aspoň vidět, nakolik jsou členové VBT aktivní...když už první reakci na řešení "problému" musí vznést antiVBT, plínkovický byker.
Tady jde aspoň vidět, nakolik jsou členové VBT aktivní...když už první reakci na řešení "problému" musí vznést antiVBT, plínkovický byker.
2009-02-23 12:50:59
Přátelé, VeloCamp je zaplacen, nicméně dlužníky jsou:
Dudis - 2450,--
Řepa - 2450,--
Užovka - 2450,--.
Vše za předpokladu, že finance Vortexu v rozdělení na jednotlivé členy slouží k primárním úhradám za startovné závodů; VeloCamp financován každým zvlášť - zaplacení VeloCampu provedeno operativně z Vortex peněz.
Dlužníci nechť obratem kačky seženou a předají mi je viz výše uvedené příspěvky.
Pořondek musi byč.
Dudis - 2450,--
Řepa - 2450,--
Užovka - 2450,--.
Vše za předpokladu, že finance Vortexu v rozdělení na jednotlivé členy slouží k primárním úhradám za startovné závodů; VeloCamp financován každým zvlášť - zaplacení VeloCampu provedeno operativně z Vortex peněz.
2009-02-23 21:40:23
já jsem chudý státní zaměstnanec taky bych machroval,kdybych obíral slušné lidi na pojistném
, dáš mi to na splátky na 20 let?
2009-02-27 07:24:40
Zveřejňuji zde aktualizovaný odkaz na stránky VeloCampu na umístění jednotlivých lidí na pokojích. To proto, aby pak někdo po příjezdu nebyl překvapený ze svých sparing-sleeping-partnerů 
http://www.priessnitzova60.net/download/velocamp/seznam_velo_2009.xls
http://www.priessnitzova60.net/download/velocamp/seznam_velo_2009.xls
2009-02-27 07:58:29
Hynas co je to za bordél ???? My všichni nebudeme spolů ? No nic , ale já musím být na pokoji s úžovkou, protože kdyby ne tak by mě uštkla. takže se s někým musím prohodit. Souhlas ?!
2009-02-27 09:15:08
Jako pořadatel zájezdu si vyhrazuji právo uskutečnit jednání v rámci úpravy zaléhavacího pořádku.
Žadatel o úpravu je povinen složit kauci ve prospěch pořadatele ve výši 500ml zelené Božkov, kauce je nevratná a její předání není podmíněno kladným vyřízením žádosti. 
P.S: Z přízemí mě nikdo nedostane!
P.S: Z přízemí mě nikdo nedostane!
2009-02-27 09:22:22
Nicméně...přátelé závoďáci, sympatizantky VBT a mici...pokoje jsou zarezervované tak, jak to rozdělili správci objektu, resp. lidi z OS Šerák, resp. pořadatelé...věřím, že případná výměna nějaké třípostelové buňky hotelu s jinými lidmi tak, abysme byli jako team, sympatizantky a mici na jednom patře, bude možné...a to vše by se řešilo až operativně na místě. 
Podobně už ale můžeme řešit, kdo kde v jakém pokoji (resp. v jakém složení na kolika postelích) míní spát. Rozdělení podle jmen je přirozeně "návrh" tak, aby pořadatelé (viz výše uvedení) měli ponětí o tom, které pokoje jsou objednány a zaplacený. A jak jsem psal výše, mně osobně z přízemí nikdo nedostane...ostatní místa jsou na vás...jak si kdo ustelete, tak si i lehnete
...nicméně v rámci "partnerských, manželských, sympatizujících, vhodných a zelených" vztahů si dovoluji navrhnout v rámci obsazení přízemního trojlůžkáče ve složení Trasér
+ Mici
+ Hynas
. A co na to Jan Tleskač? 
Podobně už ale můžeme řešit, kdo kde v jakém pokoji (resp. v jakém složení na kolika postelích) míní spát. Rozdělení podle jmen je přirozeně "návrh" tak, aby pořadatelé (viz výše uvedení) měli ponětí o tom, které pokoje jsou objednány a zaplacený. A jak jsem psal výše, mně osobně z přízemí nikdo nedostane...ostatní místa jsou na vás...jak si kdo ustelete, tak si i lehnete
2009-02-27 13:19:07
Prioritou je samože bajkování. Na sleeping prosím přednostně zařadit do klece k pohodovým zvířátkům majíc kladný vztah k zelíčku, pivíčku, úsměv od ucha k uchu, a hlavně no problemo. S variantou
+
+
...souhlas
2009-03-02 07:51:06
Tak jsem svému děvčeti ukázal,jak určili rozdělení na pokojích správci objektu a mé děvče bylo spokojeno.První jsem musel ukázat fotku miciho a když jsem pověděl,že to co má na hlavě má i na zádech a na hrudi byla nadšená!Akorát ji vadilo.že to je takový starý třicetiletý cyp