| Květen 2012 | ||||||
|---|---|---|---|---|---|---|
| Po | Út | St | Čt | Pá | So | Ne |
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | |
| 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
| 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |
| 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 |
| 28 | 29 | 30 | 31 | |||
Reklama:
Fórum
2009-02-17 17:43:58
Uz bylo dost strizliveni
Zdar decka,
tak v prve rade gratulace Zofce a Repkovi, ze nam pomohaji rozsirovat nase rady MTK, tak to uz budeme mit i s Pospinkovym dva nove cleny.
Jinak na svete uz to tak chodi ze, kdyz se nekdo narodi tak nekdo musi zase byt o rok starsi (abych byl konkretnejsi tak posranych 30let mam JA, Sata, Dzenyn a jeste jeden vylupek Matej). Tak bych Vas chtel timto vsecky pozvat na mensi oslavicku, ktera probehne v Klimkovicke sokolovne vedle fotbal. hriste. Akce se kona 21.2.2009 zacatek v 17hod, pivo, limo, chipsy, zelena, a k zakousnuti gulasek sef mistra Dzenyna. Ikdyz Vas nemam rad tak jste vsichni zvani, na sobotku si udelejte trosku casu a aspon na to jedno se stavte. Nazdar a stejne vas vzdycky porazime.
tak v prve rade gratulace Zofce a Repkovi, ze nam pomohaji rozsirovat nase rady MTK, tak to uz budeme mit i s Pospinkovym dva nove cleny.
Jinak na svete uz to tak chodi ze, kdyz se nekdo narodi tak nekdo musi zase byt o rok starsi (abych byl konkretnejsi tak posranych 30let mam JA, Sata, Dzenyn a jeste jeden vylupek Matej). Tak bych Vas chtel timto vsecky pozvat na mensi oslavicku, ktera probehne v Klimkovicke sokolovne vedle fotbal. hriste. Akce se kona 21.2.2009 zacatek v 17hod, pivo, limo, chipsy, zelena, a k zakousnuti gulasek sef mistra Dzenyna. Ikdyz Vas nemam rad tak jste vsichni zvani, na sobotku si udelejte trosku casu a aspon na to jedno se stavte. Nazdar a stejne vas vzdycky porazime.
2009-02-17 20:52:45
bůůů a já ... bůůů a já tady nésu o fíkenduuuu 

mohl jsem se nacpat a napiť zasranej život .......

no aspon nebudu pokoušet játro a budu trénovat....na sezoonu
2009-02-18 08:04:21
Miciku, osobně děkuju za pozvání, ale znáš to...nemám rád pachtování s úhlavními nepřáteli...to je jako válka dvou pohlaví, která ale nemůže být nikdy dokonána, páč existuje pořád to neustále bratříčkování s nepřítelem. 
Škoda, žes nenapsal víc, po vzoru Majera nebudu ladit formu na Vsetínsku, ale už budu slavit někde jinde...a co si budeme povídat, úroveň to mít bude určitě horší, páč s váma se to nedá srovnat. Zelenou mi ale budeš moct koupit někdy jindy. Všecko nejlepší.
Škoda, žes nenapsal víc, po vzoru Majera nebudu ladit formu na Vsetínsku, ale už budu slavit někde jinde...a co si budeme povídat, úroveň to mít bude určitě horší, páč s váma se to nedá srovnat. Zelenou mi ale budeš moct koupit někdy jindy. Všecko nejlepší.
2009-02-18 08:33:46
decka neblbnete, co bylo to bylo, muzete to pojat jako trenink na kole do klimkovic s obcerstvenim.
2009-02-18 09:22:39
My asi taky nebudeme moct přislíbit svou účast. Máme rodinné oslavy v Havířově. Ale je možné, že po návratu zpět do Ovy, sedne Řepa na svého bujarého oře a dorazí. No to třeba se domluvit s ním, ale jak ho znám, tak si to nenechá ujít. Jó, to zas bude nablito v alejích...
2009-02-18 14:41:29
Mici jak jsem ti říkal jsme s Pavlou na Šumavě, takže se taky omlouváme. Vše nejnejnejnejnejnej
2009-02-24 09:33:59
máš naprostou pravdu!Jsou to imperialističtí štváči kteří si nezaslouží důvěru pracujícího lidu a natož důvěru Vortexu.