| Květen 2012 | ||||||
|---|---|---|---|---|---|---|
| Po | Út | St | Čt | Pá | So | Ne |
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | |
| 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
| 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |
| 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 |
| 28 | 29 | 30 | 31 | |||
Reklama:
Fórum
2008-11-12 08:53:29
LEDEN 2009 SOUSTŘEDĚNÍ?
Tak přátelé jelokož jsem byl pověřen zajistit nějaké rekreační zařízení volba padla na chalupu poblíž Poštátu a to AMERIKU,ano je to ta na které Jenyn doznal že by rád byl konečně ve |Vortexu a ostentaivně usnul přikryt týmovou bundou......tak tedy pan Andrýs poslal tato slova ted jejen na Vás jak se k tomuto postavíte,cituji: V lednu je volno od druhého víkendu celý měsíc. Cena je 1500,kč za chatu na noc plus el. energie a 300,kč za otop.
Zdravím Jiří Andrýs
Takže pánové čekám na vaše připomínky názory at to můžu objednat.Mjr
Zdravím Jiří Andrýs
Takže pánové čekám na vaše připomínky názory at to můžu objednat.Mjr
2008-11-12 11:46:20
Jedu a současně se hlásím někomu do auta jako pasažér. Pojedu sám včetně bobů, běžky nemám. 
2008-11-12 20:25:11
No já osobně si myslím, že by tohle soustředění mělo být pro všechny směroplatné členy povinné...
2008-11-13 06:29:17
....ta možnost tady taky je takže čas do vyjádření si dáme do kdy? žádný názor? dobrá určím tedy Já...takže pánové do 30listopadu chi vědět kolik a kdo by jel 30.11.objednám chatu.
2008-11-13 11:18:28
mloček malinky hodňoučký jede
. Tato akce je povinná pro všechny, zároveň zde proběhne oslava pět let založeni Vortexu. V dubnu na to nebude čas, jsou vítani i hosté....
2008-11-18 10:16:55
výborně pánové taklže do týdne oznámím pevný termín a pak už je to jen na nás jak to spácháme.....
2008-12-02 10:51:10
včera jsem psal ať mi potvrdí volný termín jakmile dostanu odpověď šupnu to sem a jedém.....
2008-12-04 08:53:07
TAKŽE PÁNOVÉ JE ROZHODNUTO JEDEME!!!!!!!!
termín 16.1. - 18.1. je volný, další víkend je obsazený.
Zdravím Andrýs Jiří
takže 16.1.09 od cca 16 hod budem užívat společný víkend na chaloupce....účast více než povinná..... MJR
> >
termín 16.1. - 18.1. je volný, další víkend je obsazený.
Zdravím Andrýs Jiří
takže 16.1.09 od cca 16 hod budem užívat společný víkend na chaloupce....účast více než povinná..... MJR
> >
2008-12-04 14:15:20
Pánové tak to je mi velmi líto protože tento víkend hrajeme nejdůležitější utkání se Strážnicí a s Dolním Němčí takže se tímto nejhlouběji omlouvám celému kolektivu Vortex Bike Teamu. 

2008-12-04 16:58:04
no nic no tak si uděláma s předsedou hezký víkend ,no když jako není zájem......
2008-12-04 21:06:39
Nestěžujte Majerkovi práci, jo? Má snahu a ta se v dnešní době obrovsky cení. Pravděpodobně se musí chaloupka objednat dopředu, což nejde 3dny před nástupem. Měl by se tedy dát termín, dokdy se ostatní závazně přihlásí, ať se ví. Minimální počet výletníků je kolik na objednání chalupy? Co se bere za sportovní náčiní? Boby, igelity, švihadla, gorodki, pétanque, běžky, bajky při sněhové nouzi též? Či kompasy na orientačně brannou vyhledávací hru? Lahve a ostatní pochutiny se jako sportovní výbava nepočítají. Pakliže hodláte brát široké rodinné příslušníky včetně zvířátek s sebou, měli by mít všichni přiměřený vztah k počasí a stavu přírody, které v lednu převažuje v našich zeměpisných polohách. Občas se stává, že se očekává v tuto dobu jiné počasí a program. Plavky, surfy, nožíky na hříbky a chuť na horúce opalování na vysmátém sluníčku - to přijde na řadu až po jaru. Ostatně název akce LEDEN 2009 SOUSTŘEDĚNÍ hovoří za vše. HOWGH
2008-12-05 09:41:12
A tak, tak tedy se mnou teda, Majere, počítej, beztak už to mám v kalendáři zaznačené červenou tužkou :o)...každopádně výbava na takové to potštátské soustředění se rozhodne až podle počasí, možná...ehm, by nebylo od věci si zahrát v lese aji jakousi střílečku, kombinovanou s bojovou brannou hrou. :o)...Já jsem každopádně pro...kdyby si každý přivezl nějakou malou ASoftku :o))) A boby a ostatní taktéž 
2008-12-05 15:30:29
.....takže tedy viděl bych to takto:jelikož jsem momentálně ve stavu vylučuhícím nějaké sportovní aktiviti je možné že budu na chalupě poze jako správce,a tedy ohledně programu....pátek: příjezd ubytování příprava pochutin na večer košt domácích produktů švestkových kompotů archivních burčáků apod.neřízená zábava do rána -jak znám řepu....sobota dle počasí: pakliže bude sníh běžky boby igelity či jiní skotačení v případě jarnního počasí procházka po okolí s návštěvou restauračnního zařízení....apod ,k večeru by bylo dobré pokud to pujde sednout a porozprávat jak to bude ve Vortex Bike dále apod.no a večír společenské hry 22hod večerka
....
Neděle příprava chaty k opuštění dle domluvy s p.Andrýsem popř.cokoliv co nás napadne detoxikace řidičů apod.CHALUPA je to čupr tak doufám že i pobyt bude stát za to.
Neděle příprava chaty k opuštění dle domluvy s p.Andrýsem popř.cokoliv co nás napadne detoxikace řidičů apod.CHALUPA je to čupr tak doufám že i pobyt bude stát za to.
2008-12-07 18:32:06
Ja bych jel take a navic s zenou
Na programu byl videl tu orientacni hru spojenou s prochazkou, vecerni popijeni a hrani spolecenskych her
Vse jen v pripade, ze nas nekdo vezme s sebou do auta
Vse jen v pripade, ze nas nekdo vezme s sebou do auta
2008-12-10 13:59:05
takže: Majer
Mája
Míša
Vilda 29"
Řepa
Užofka
Marásek
Marásková
Hynas
Trasér
Marťas
Rygi?
Dudis?
??????
Mája
Míša
Vilda 29"
Řepa
Užofka
Marásek
Marásková
Hynas
Trasér
Marťas
Rygi?
Dudis?
??????
2008-12-15 12:28:03
co to ten rygi mumle jaká kapacita ,místa je dost když bude nejhůře vem si spacák a stan a můžeš přespat v okolí stavení

2008-12-17 12:35:48
No právě z toho mám stach.Jako né o sebe,ale kdybych oznámil psovi a ženušce,že mají spát venku tak by tě žena vyliskala a můj lovecký pes zle rozsápal i stím tvojím vořechem!
2008-12-19 10:49:05
no je to jednoduché,saň nech doma a pesa vem bude půlnoční gulášek ....cibuli a česnek vemu :-)
2008-12-21 18:18:07
rygi,bude chlastání,píchání,jen ji vem sebou,narobí se další čerstvá krev do teamu
,řepa bere sebů taky robku
2009-01-03 21:19:52
....tak mi připadá že s tím Vortexem to jde od 10 ti k 5ti...každý na svém písečku žádná akce nic,jsem čekal že někdo něco napíše přes vánoce silvestra třeba předseda ale nic... a jsme ještě kamarádi nebo jen oddílový partněři???ale možná to jen přeháním..možná jsem jen nějakej divnej,ale když si vzpomenu jak to bylo kdys třeba u Léni na chalupě nebo v Itáliiii.....kdy nám předseda zpíval...asi už blbnu....Dobrou noc
2009-01-04 13:14:26
Přeji všem vortexákům (bývalým, současným, budoucím) a našim příznivcům či obdivovatelům hlavně hodně zdravíčka a životní pohody! Trénujte s rozumem (ať vám to jezdí ještě hodně let) a hlavně s chutí! Nezapomínejte na fair play (divili by jste se co se děje za zvěrstva na trati) a na dojezdy ve zdraví, pak to pivečko, kamarádi,a pozorujte tu krásu kolem - máte to doma za kopcem.. A vovo tom to je...
2009-01-04 13:19:55
Majerku, divnej nejseš, to je život. Kdo chce, ty druhé si najde, na startu zákaz pro někoho není (tak ty nejedeš, máš dlouhé vlasy Řepo! - jako se to stalo kdysi Garymu.. chichi) je to jen o tom chtít. Těším se tedy na lednové soustředění, uvidět, povykládat...a to další k tomu patří též
Sportu zdar! Nazdar!
2009-01-04 21:05:00
Majere, že ty jsi nedostal od Ježíška míč?...nebo jsi ho zapomněl ve vlaku?...na trudomyslnost existuje taková výborná písnička...ale tu ovládá místopředseda, tak se poptej u ňho. 
2009-01-05 13:38:28
Majere klid právě proběhly vánoce svatky klidu a míru bez zapnutého telefonu a počítače. Takový relax jsem už dlouho potřeboval. Jinak trénovat musí každý sám a na spol. tréninky není počasí i když .... Ale nic se přeci neděje akce je domluvená a nebezpečně se blíži. Ještě domluvíme detajly a jedeme. Nepochybně za to vděčime tobě ty náš všemohouci 
. Jinak já to vidim tak, prvni den příjezd a hned vypit co se dá. Druhý den pěší turistika (běžky nemám a nekoupim protože mě dostala světová krize
). Pak už jen dorovnáni hladiny a pomale střízlivení do nedělního rána úklid a dom, samozřejmě pokecáme o čínnosti klubu pro 2009 atd. třeba taky něco odhlasujeme .. a tak ...
2009-01-07 09:21:18
No jasně, že už nee...tímto si jako první zájemce vyhrazuju dvoulůžkový pokoj pro mě a pro ňu, takže ostatní mají smůlu, páč já to chci jako první :o)))
A mimoto, neuděláme to bez bab?
A mimoto, neuděláme to bez bab?
2009-01-12 09:23:05
ok je to tak správné...do svadby oddělené lože...tak tak bo tak je to správné ,kázeň musí byť,tak to má byť
2009-01-12 15:32:04
Majere, já jako člen výkonného výboru, závodní referent a řidič v jedné osobě tě pověřuju organizačnědopravními záležitostmi (+bečka piva, že? ;o))...datum odjezdu, čas příjezdu, souřadnice GPS máme, naplnění aut, kdo s kým, jak a skrz a tak...taky se musíš snažit 
2009-01-12 18:40:11
Taky by me zajimalo odkud,v kolik,s kym,za jakych podminek,co s sebou,atd.. 
Doufam,ze budu fit, bo na me cosi leze
Doufam,ze budu fit, bo na me cosi leze
2009-01-12 19:19:37
tak bečičku zajištuje majer. zeličko zajištuje každy sám zrovna jo jako stravu a tak. v sobotu je plánován oběd někde v hospodě. vemte různe pochutiny a tak. jinak já jedu autem v pátek tak kolem páte hodiny . mám tři místa volne tak kdo chcete tak se ozvěte. rád váz na místo určení dopravim
2009-01-12 21:36:26
takže já + vilda + art jedem asi v cca 15hod směr Amerika- takže máme teoreticky také volné dva místa sic pan-V. mám auto s motorem ovšem bez kufru tak uvidíme jak a kolik se nás tam nasáčkuje. tudíž případní zájemci se ozvěte a to velmi brzy ne jako Marásek jenž to bude řešit počítám v pátek dopoledne jak je jeho a ostatních zvykem,a Trasér má taky volné místo tak mu zkuste říci také..... 
2009-01-12 22:12:13
mužu taky?
původně jsem myslel, že mi to časově nevyjde, furt to hrozí, ale doufejme :-)
pokud bych teda mohl..
jak v tu sobotu...? dal bych nějakou aspoň 15 km túru třebas do hlubin v.p. libavá
a k jídlu, krom toho sobotního oběda každý za sebe.. je tak?
a ještě, kterýpak Pan řidič by si mě vzal do svého motorového vozítka?
good night..
původně jsem myslel, že mi to časově nevyjde, furt to hrozí, ale doufejme :-)
pokud bych teda mohl..
jak v tu sobotu...? dal bych nějakou aspoň 15 km túru třebas do hlubin v.p. libavá
a k jídlu, krom toho sobotního oběda každý za sebe.. je tak?
a ještě, kterýpak Pan řidič by si mě vzal do svého motorového vozítka?
good night..
2009-01-13 09:18:15
magda 323 - Vilda Art Majer Hynásek
sitroen brlingo Tomášek chňapík maličký Užofovaná a Tomík kdo dál je na Fás.....
sitroen brlingo Tomášek chňapík maličký Užofovaná a Tomík kdo dál je na Fás.....
2009-01-13 09:45:58
Ufff, magda323 s kufrem či bez???...příteli Majere...a běžky a hůlky a běžkové botky a spacák a sáňky se mi tam vlezou??? Bečka se nám tam taky vleze?...opravdu? Nemám vzít radši škodovku? Má zahrádku...nové zimní gumy 3D a řetězy? 
2009-01-13 11:19:31
Čistě teoreticky. Kdyby se mnou jel marásek s přítelkyni a tomík, tak ještě někdo musí vzít Marťase, ale jak je vidno asi nemají o dopravu zájem ....
2009-01-13 11:26:52
zdar, nazdar, Mazda par veci odveze, nemejte strach, akorat by se chtelo rozhodnout jestli se povezou lyze nebo ne, nemam zahradku, takze by lyze muselo vzit jine vozidlo
2009-01-13 12:44:37
Vildo, nápad...Ty, Majer, Já, Art, pan Bečka, hromada lyží, hromada holí, sáňky...tohle všecko zvládne uvézt moje auto...a ještě ušetřené peníze na PHM můžeme investovat do jiných pochutin, co? 
2009-01-13 12:45:20
Řepo...jako bys je neznal, ozvi se jim sám, že je bereš, ať s tebou počítají 
2009-01-13 12:46:43
ja nemam bezky ani lyze.. takze akorat pesko... a se mnou pani tequila
... da si nekdo se mnou? at vim kolik citronu koupit...
2009-01-13 13:09:38
to je nabidka, rozhodne netrvam na tom ze musim brat svuj vuz, kolik z nas si vezme bezky? abychom nebyli jen dva, nevim jestli je Majer ve stavu umoznujici bezkarskou prochazku, preci jenom je stale ve stavu nemocnych...
2009-01-13 13:47:49
výborně a nebo můžem jet mým autem nebo každý svým at to vypadá že nás tam bude hodně :-)) takže dobrá jedem Hynasovou střelou já on art a jeho venčitel V s náma bečka běhny a saně + jídlo abychom neumřeli hladem......
a běžky si beru tudíž ..... jsem ve stavu kdy si je vemu sebou a pak se uvidí ...
2009-01-13 14:01:33
Aby nedochazelo ke zbytecnym komplikacim(v doprave,miste,atd..), za vcasu pisu, ze se z akce omlouvam, jelikoz me zklatil bacil. Predevcirem me zaclo pobolivat v krku a ted se to akorat zhorsuje
Omlouvam se vsem, ale pres vikend budu tak maximalne lezet doma
A mou pritelkyni s vami nepustim, at me ma doma kdo opecovavat
A mou pritelkyni s vami nepustim, at me ma doma kdo opecovavat
2009-01-13 14:31:27
Majere...ten nápad každý svým autem beru jako potencionálně dobrý, protože ať to čtu, jak to čtu...tak nás tam vážně pojede pět...
...Rygi nejede, Marásek to vzdal pro nemoc, Dudis má šichtu, Pospa pracuje, Tomík to beztak vzdá na poslední chvíli, Marťas se k ničemu nevyjadřuje, takže kdoví jak to bude s ním...tak jsem zvědavý, nakolik bude VH usnášeníschopná...
2009-01-13 14:47:21
KuWA je to tady od Listopadu a 3 dny před odjezdem se na to všici vyserou no niác tak si uděláe hezký víkend jen v pár lidech ...to bude paráda chata ubytování no paráda a to sem si říkal že nás tam bude hafo tak to bude za par korun ......no nic no hlavně že je Mír....zatím nás tedy jede 6 snad 7 když se dívám kolik lidí je na té fotce tak se musím smát.....
2009-01-13 15:14:13
Tak dobrá já beru Tomíka Úžu Marťase a sebe , Marťasovi zavolám. Co Majere naděláme každy si musi do svědomí šáhnout sám. Aspoň budeme mít více piva atd. Já běžky neberu , půjdu na cykloturistiku teda jen na turistiku. VV bude usnesení schpony. Když tak příjmeme Vildu bude nás 50 %, pověříme hlasovánim sympatizanty a manželky a bude vymalováno. Ještě můžu říct Tondovi ale obávám se že to nebude mít cenu.
2009-01-13 17:10:29
-mici má prý již jinačí program a jenyn už 13dní nepije a nechce si to pokazit tak jde prý asi na Lysa cup.....
2009-01-14 07:57:34
Hele, Majere, a nechceš tu chatu zrušit?...já nejspíš přes víkend budu taky nemocný...možná budu muset u mojí pomáhat na zahradě odklízet sníh a kučovat jeden strom...a co se vymlouvám, dyť mi se tam vůbec nechce jet, když budu muset vézt nějaké ožralce, psa k tomu...a furt, zase se dívat na ty samé ožralé ksichty. 

2009-01-14 10:16:35
kdyby to psal někdo jiný tak se urazím rozbrečím roztrhám přihlášku ,ale když jsi to psal Ty H. tak jsem mile poctěn a potěšen že se na nás těšíš že ten víkend bez arta majera vildy řepy žofky traséra bys nezvládl bylo by ti smutno......a uvidíme se již dnes zatlač slzy .....

2009-01-15 11:03:47
Přátelé Kamarádi,včera jsem telefonicky potvrdil naši účast u pí.Andrýsové chaloupka je nám k dispozici od cca 16 hod v pátek ,nedělní odjezd upřesníme na místě.Je tam pinec tak kdo chce a má,si může vzít pálku,také přivezem pivečko a nějaké to zelíčko si přivezte taky :-) no tak zatím pánové a v pátek čus
2009-01-15 11:43:24
No ještěže s náma nejede pomocný předseda, to bysme si toho pince teda zahráli...
2009-01-15 18:17:09
Všechny zdravím, jsem sice nemocný a musím podotknout,že fest, ale jedu a jdu dotoho fulminantně
.
2009-01-19 08:26:37
Takže soustředění proběhlo velmi dobře, bylo spousty veselých okamžiků a taky proběhl výroční balík. Zápis z tohoto jednáni bude zítra k vidění na naších stránkach v sekci o týmu. Report s fotkama snad taky někdo udělá.
Finanční záležitosti budou umistěny na fórum a budou označeny jako soukromé.
taky na Youtube umístime nějaké to videjko a odkaz pošleme vybraným osobám. V každám případě Majer vyhrál maskota Vortexu

Finanční záležitosti budou umistěny na fórum a budou označeny jako soukromé.
taky na Youtube umístime nějaké to videjko a odkaz pošleme vybraným osobám. V každám případě Majer vyhrál maskota Vortexu
2009-01-19 11:23:58
nnee s tím video jdi do .... ...a co autorská práva ??? no nevím jestli to je zrovna ta pravá výhra,ale co už nadělám že?! když jsu tak dobrý herec.....takže všici co chyběli můžou litovat a my ostatníme - my víme že to bylo zase dobrý...
2009-01-19 14:48:49
Škoda, že nejsme Rybářský svaz, párkrát za rok bychom jen absolvovali "balík s hromadou" včetně občerstvení. Už jsem si chystal židličku a pruty..byl jsem však zadržen, tady máš bajk a vzhůru do lesa! Stejně je to dobře, co, majere?? To nás přece móóc baví.