Vortex Bike Team
| Registrace

VORTEX BIKE TEAM

Květen 2012
PoÚtStČtSoNe
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Reklama:
Vortex Bike Team

Fórum

2008-07-22 12:23:19

...postesknutí....

...ale stejně si myslím, že víc fajn bylo cca před lety, kdy jsme na vyjížďky jezdili v houfu, užívali si i výletů, závody byly srandovní záležitostí...
kdy tomík byl ještě střevo s LX klikama
kdy marťas byl ještě hovno bajker
kdy pospa holdoval měkkému pod zadkem
kdy majer stále jezdil na zimáku
kdy rygimu skřípalo pod zadkem
kdy maráskovi hučelo pod koly a jezdil
kdy řepa krmil stehna kuřatama
kdy jsem ještě měl brýle
kdy všem v kopcích nadávala zauzenka
kdy měl na vyjížďky čas i radimir dudla
kdy byl trasér ještě na houbách
kdy nám herman nekazil ostatní bajkery
kdy lenička ještě jezdila za vortex
kdy nikdo netušil kdo je goofy
kdy selimu nešlo přiřadit obličej
kdy tonda přijel aspoň na focení
kdy willda neměl kolo.
smajlik_81
2008-07-22 12:29:11
Joo, a ještě...kdy se vortex jako parta lidí byl schopen domluvit na společnou dovolenku třeba v itáliji...to byla paráda, to už se nestane...smajlik_83, chjo...jdou na mě jakési chmury.smajlik_75
2008-07-22 12:39:43
To je vývoj kemo. Zkus hledat v jiných mraveništích, kolik jich však je v jednom lese? A to ses ještě nekoupal v Ganze.. čoveče, letos to bylo jakési zase úplně jiné, co se to tam nahoře děje v těch zdrojnicích - zprava Bhagírathí a zleva Alakanandá - a tady dóle se nestačíme divit.smajlik_92
2008-07-22 13:42:45
No jo je to vývoj. Už několikrát jsem ve středu přijel jen tak k dakotě a co myslíte kolk tam bylo lidí ? Samozřejmě nikdo tak jsem jel vždy na projížďku sám. Je to škoda protože středeční výletní vyjížďky byly fajn.
Kde se poděl Marásek,Rygi,Dudis ... ?
Ti co teď jezdí tak jsou to všechno zavoďaci a jezdí každý sám nebo se sobě rovnýma s jiných týmu. Myslim si, že ten jeden den v týdnu k pohodové vujížďce závoďakum neublížil.
2008-07-22 13:44:21
jinak brýle mám,ale zvětšujou tak je nenosím a kuřata papám furtsmajlik_13
2008-07-23 07:53:10
Pánové pánové, jo jo to byly časy, jenomže bohužel čas je k nezastavení a všechno se mění, sám jsem příkladem a věřte bude hůřsmajlik_5
Majer druhé dítě, Řepa první dítě, Hynas konečně taky našel partnerku, akorát se ten had nechce pochlubyt, Marásek beztak časem taky, Dudis svatba příští rok,takže nakonec budem fandit Rygimu a Tomíkovi kteří jediní budou ještě jezditsmajlik_1
2008-07-28 06:25:16
Majer jakmile dokončí stavební práce na Lumírovy,středa je jasná věc....smajlik_92
2008-07-28 06:26:30
jo a zimáka mám furt ,nebot ještě měsíc a začnou plískanice....a v tom přicházím já celý v bílém....smajlik_1
2008-08-07 11:23:16
Tak přátelé, nepřátelé,kamarádi, nekamarádi a další i nedalší, postesknutí po starých časem je normální jev. Říkala jsem si ještě před měsícem, že nenajdu sílu a potřebu tady Vám napsat. proč píšu?Jen tak z dlouhé chvíle a taky proto, že jsem z většinou z Vás se nerozloučila, neboť nebyl čas a nálada.
Mohu konstatovat, že mi s vámi všemi bylo moc krásně, zažili jsme spoustu legrace, jenže život jde dál a mě hodiny TIKAJÍ neúprosně.Přehodnotila svůj život a sportovní a závoďácká kariéra není mým cílem, bylo toho dost a možná až příliš. Na kolo si občas vyjedu, ale Ještěd, Bezděz ba dokonce ani Ralsko není pokořeno(myšleno na kole) a možná jednou někdy.Ba dokonce Máchovo ani k Máchovu jezeru si na kole netroufnu, prostě je to daleko a není na to čas.
2008-08-07 11:29:06
Každopádně V Severních Čechách je nádherně, na jedné straně kopečky, na druhé straně rovinka a bývalý vojenský prostor Ralsko? No nespočet asfaltek a pískových cestiček, měli se tu Rusáci nádherně.
Takže Vás všechny pozdravuju a vzpomínám v dobrém na všechny. Čus Zuzka
2008-08-07 11:31:47
Fuj ty gramatické chyby, za ně se omlouvám.smajlik_1