| Květen 2012 | ||||||
|---|---|---|---|---|---|---|
| Po | Út | St | Čt | Pá | So | Ne |
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | |
| 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
| 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |
| 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 |
| 28 | 29 | 30 | 31 | |||
Reklama:
Fórum
2008-05-15 07:43:49
VALAŠSKÁ MTB 24 - BYSTŘIČKA 2008
Nazdar lidi,
tímto aktualizuji přihlášení na další závod...propozice viz http://www.mtbmaraton.cz/?st=propozice. Přihlašte se mi SEM, kdo míní jet a v jaké kategorii - sólo nebo sdruženář ve dvojici či čtveřici (a přirozeně tuto partu vytvořit). Podle slov našeho předsedy budou kraťasy volnývíkdy (jakože kdovíkdy), takže peněz na startovné je zatím dost. Díky!
tímto aktualizuji přihlášení na další závod...propozice viz http://www.mtbmaraton.cz/?st=propozice. Přihlašte se mi SEM, kdo míní jet a v jaké kategorii - sólo nebo sdruženář ve dvojici či čtveřici (a přirozeně tuto partu vytvořit). Podle slov našeho předsedy budou kraťasy volnývíkdy (jakože kdovíkdy), takže peněz na startovné je zatím dost. Díky!
2008-05-15 10:13:23
Předtím není žádný race? Petyša, Rampušák, Drásal..? Na Bystřičku se závazně hlásím, jel bych přednostně v týmu 2 (veteráni nad 35let), případně normální tým 2, nebo i 4 členný tým (což je 6hod. maraton-umíme). Pokud nikdo z Vortexu nechce, pojedu královskou sólo. Vůbec to nechci podceňovat, ale ke dnešnímu dni mi to připadá jako běh napříč Saharou. Takže pojedu jen na "účast", s cílem přežít a dojet /nasbírat zkušenosti/, což se teoreticky podaří /zatnuté zuby, velké odhodlání/ po dojetí jednoho kola (9km).
Na podpurný tým se lidi seženou, no problemo.
2008-06-17 14:32:07
Vážení kluboví "víroví" kamarádi! Četl jsem pravidla bajkového bystřičského klání a udělalo se mi nevolno. Královskou, sólo třídu zavrhuji. Podstoupil bych team ve dvojce, případně ve švédské či ruské čtverce. Prosím všechny, kdož se zúčastní této bitvy a pojedou na rampušácký statek, ať si za domácí úkol připraví poznámky, podklady, zkušenosti a zážitky kterak ve zdraví tento Le Man přežít (strava, osvětlení-jaké, hadry, taktika střídání, noční aktivity či pasivity atd.) Případně zkontaktujte pomaleho turistu - ten se bude jen škodolibě usmívat, páč on ví!! Děkuji velmi pěkně za pozornost, čus
2008-06-17 21:40:20
Světla budou půjčovat, ale chce to hlídat web Bystřičky a neprošvihnout to, protože jich mají omezené množství. V každém případě to ale chce dvě, na sobě nezávislá světla, protože když ve sjezdu jedno zhasne, na druhé, třeba i jen bludičku, se to dá ukočírovat. Mi 2 x v rozbitém sjezdu vyskočil z 5 W Sigmy káblík a nemít blikačku, byla by to byla docela legrace. Ale v Liberci byli i Bystřičští a ve srovnání s ním je to prý pohodička, tak bych se toho vůbec nebál
.
2008-06-18 07:45:36
Hele, ty jeden rychlej turysto, tyzje ale kus jelita teda
...take rady su nam jak mrtvolisku vaťak.
2008-06-22 23:35:44
Těžko něco radit, když akorát vím, že jsi sháněl světlo. Já zatím rozdejchávám ten Liberc, ale už se nám to blíží. Jestli jsem to dobře pochopil, tak sólo jedeš akorát ty a ostatní jedou čtyřky, že jo?
2008-06-23 07:41:30
Kdoví, jak kdo pojede, každopádně sólo jedu určitě a zázemí jsem si zařídil u kamarádů z beskydbiku. Jestli ještě někdo vytvoří nějakou jinou grupku, tak to nevím. Jinak světlo mám svoje, čelovku mi půjčí majer a pak se uvidí, nakolik mi psychika dovolí...a do čtvrtku třeba zaplatit, kurnik ;o) 
2008-06-23 13:47:50
Z Vortexu kromě Hynase nejede nikdo. Čtverku, či dvojku dohromady nedáme (konzultováno v Osíkově), já jsem zvážil všechna pro i proti, přijedu pouze na čumendu a pochytit zkušenosti (řepa prý též). Nemá smysl přijet a skončit o půlnoci, to ne. Když boj, tak až do konce a to bez důkladné přípravy nejde.
2008-06-23 23:49:23
Sakryš, já počítal, že tam bude aspoń půlka Vortexu a že bych se k vám skromně přifařil, co se tankování a podávání řízků týče
.
2008-07-03 11:54:28
To je ale náhoda. Mám z Užovkou dovolenou a hádejte kde ? No jo je to přehrada Bystřička
. Takže se na Vás přijedeme v sobotu kouknout a morálně pozbudit s pivem v ruce
.
Odjíždime až v neděli takže se příjedu podívat na dojíždějící a spíci mrtvoly
Odjíždime až v neděli takže se příjedu podívat na dojíždějící a spíci mrtvoly
2008-07-14 09:50:49
Trophy versus Bystřička nelze srovnávat, to je jako míchat hrušky s jablkama. Gratuluji a dávám hobla těm, kteří měli odvahu a postavili se na start (a přežili). A vo tom to je, o pocitu, který druzí nepoznali..
2008-07-14 14:14:30
Já měl ve dvě ráno dobrý pocit takový uvplněný a vláčný
. Jinak všem gratuliji zejména Tomíkovi a vítězi královské disciplíny Rychlému Turistovi.
2008-07-16 13:13:38
Tomíku nechci nic říkat , ale měl by jsi za odměnu napsat článek
Jo vyhrávat to není jen tak