| Květen 2012 | ||||||
|---|---|---|---|---|---|---|
| Po | Út | St | Čt | Pá | So | Ne |
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | |
| 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
| 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |
| 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 |
| 28 | 29 | 30 | 31 | |||
Reklama:
Fórum
2008-02-05 12:23:33
Plány na letošní sezónu
Zdravím sportovní přátelé.Než se uskuteční valná hromada potřebujeme aby jste si vytvořili seznám závodu, které letos pojedete.Nemusi to být zcela přesné, protože nikdo nemůže vědět co bude za tři měsíce, ale aspoň kterých se opravdu chcete zůčastnit.
Jak jistě víte tak jsme i letos dostali od sponzoru jistou čásku peněz a tu chceme účelně a rozumně využít. Tato částka bude využíta na podporu závodění a propagaci klubu. Nejlepší možnou propagaci klubu jsou závody. A ty taky stojí nejvíce peněz, proto budou nejvíce zohledněny v rozpočtu pro letošní rok.
Dále máme v plánu výrobu cyklokraťas, ale jak jsem již naznačoval výše nedostanou je všichni. Dostanou je pouze aktivní členové klubu. Je to sice nepopulárni krok, ale myslim rozumný a měli by jste ho pochopit.
Takže kdo se nezučastní koncem února valné hromady s planovanou oslavou a přivítani nového vortexačka, tak mě nebo Pospovi pošlete email se seznamem závodu. Pořebujeme to vědět k naplánováni rozpočtu. Všem děkuji
Jak jistě víte tak jsme i letos dostali od sponzoru jistou čásku peněz a tu chceme účelně a rozumně využít. Tato částka bude využíta na podporu závodění a propagaci klubu. Nejlepší možnou propagaci klubu jsou závody. A ty taky stojí nejvíce peněz, proto budou nejvíce zohledněny v rozpočtu pro letošní rok.
Dále máme v plánu výrobu cyklokraťas, ale jak jsem již naznačoval výše nedostanou je všichni. Dostanou je pouze aktivní členové klubu. Je to sice nepopulárni krok, ale myslim rozumný a měli by jste ho pochopit.
Takže kdo se nezučastní koncem února valné hromady s planovanou oslavou a přivítani nového vortexačka, tak mě nebo Pospovi pošlete email se seznamem závodu. Pořebujeme to vědět k naplánováni rozpočtu. Všem děkuji
2008-02-05 14:02:40
Souhlasím a podpisuji v plném rozsahu. Do valné hromady by si měl každý rozmyslet co a jak plánuje na tuto sezónu
2008-02-05 19:16:50
Nojo...něco vím, i něco nevím, ale chtěl bych si pro sebe na letošek rezervovat cca 8 tisíc...
2008-02-05 23:52:07
Zúčastním se, pokud zdraví dovolí, všeho co lóni tj. 11 startů, (možno nahlédnout zde v mých výsledcích)+Bystřička 24h+další zatím nedefinované. O přiléhavé kraťásky ve firemních barvách mám zájem, abych VORTEX reprezentoval i tam, kde nás bývá poskrovnu... čau Vortex! Kde máš zbytek? Jo, to já nevím, jsem tu sám.
2008-02-06 06:47:14
Ten Trasér to je člen kurec to je reprezentant, ještě mi řekni kdo tam do té dupy pojede ti tu tvou dupu na ty kraťasi změřit

2008-02-06 07:56:48
o tom kdo si co bude rezervovat rozhodujeme MY,a v neposledni řadě tež Strana Kua.....
2008-02-06 12:14:38
Trasére přijedeš na zapíjení potomka a valnou hromadu né ? Taky tě rádi uvidíme
2008-02-06 13:25:48
Předběžný termín? Batoh zelené a 3litry plnotuč. mlíčka mám. Na oslavu malého vortexáčka